Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Διακοπές με φουσκωτό στη Νάξο ο Τσίπρας! (ΦΩΤΟ)


Ξεκίνησε το καλοκαίρι για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ



Μπορεί από την Κουμουνδούρου να διαρρέουν ότι αυτό το καλοκαίρι δεν θα υπάρξει ξεκούραση για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «στον αγώνα για την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης δεν υπάρχει διάλειμμα», ωστόσο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ξέκλεψε» λίγες ημέρες για βουτιές στο αγαπημένου του νησί, τη Νάξο.

Όπως αποκάλυψε η τοπική ιστοσελίδα naxosnow.gr ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στον όμορφο κυκλαδίτικο προορισμό το περασμένο Σαββατοκύριακο για λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με την σύζυγό του Περιστέρα και τα δύο του παιδιά, δοκιμάζοντας τις νοστιμιές στις παραδοσιακές ταβέρνες του νησιού. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν περιορίστηκε σε βόλτες στο νησί, αλλά με φιλική συντροφιά επιβιβάστηκε σε μικρό σκάφος γνωστού του, κάνοντας τον θαλάσσιο γύρο του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νάξο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καθόλη την διάρκεια της παραμονής του εκεί ήταν απλός και προσιτός σε όσους τον πλησίαζαν, ενώ δεν δίστασε να δώσει πληροφορίες σε Έλληνες τουρίστες, οι οποίοι τον προσέγγισαν χωρίς να τον αναγνωρίσουν ζητώντας του πληροφορίες για τις καλύτερες παραλίες του νησιού.


Σημειώνεται, πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται το συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων. Εδώ και χρόνια το επιλέγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές, καθώς η περιοχή της Μουτσούνας, όπου μένει κάθε χρόνο, τον είχε εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή, ενώ βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα από τη χώρα, ώστε να απομονώνεται από τον πολύ κόσμο.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες.



Πηγή: Παραπολιτικά