Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

"Αντιπαραγωγικοί" "αυτιστικοί" τώρα και "φυτά" οι στρατιωτικοί! Διαφήμιση - δυσφήμιση‏



Η διαφήμιση - δυσφήμιση φροντιστηρίου για τους στρατιωτικούς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια γκάφα ολκής. Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.



Το απαράδεκτο περιεχόμενο της διαφήμισης δείχνει απλά ότι αυτό που “παλεύουν” χρόνια τώρα οι στην πλειοψηφία τους “αντιμιλιταριστές” πολιτικοί αρχίζει και περνά στην κοινωνία. Ο “εμπνευστής” της διαφήμισης- δυσφήμισης μεταφέρει την στρεβλή εικόνα με την οποία ,ειδικά τα τελευταία χρόνια “βομβαρδίζεται” η ελληνική κοινή γνώμη.

Οι δηλώσεις Πάγκαλου περί αντιπαραγωγικών, οι “αυτιστικοί” του Βενιζέλου , οι πρωθυπουργικές επισημάνσεις στον Α/ΓΕΕΘΑ από τον οποίο ζήτησε να εξηγήσει στους “αντιπαραγωγικούς” και “αυτιστικούς” ότι τους έκοψε τους μισθούς για να μην προσωρήσει σε απολύσεις, όλα αυτά θέλοντας και μη προκαλούν την βεβαίοτητα ότι ο στόχος είναι η απόλυτη απαξίωση των στρατιωτικών .

Δυστυχώς σ΄ αυτή τη προσπάθεια η φυσική ηγεσία του στρατεύματος είναι αποφασισμένη να μην αντιδράσει! Με εξαίρεση τον στρατηγό Ζιαζιά ο οποίος επέλεξε την παραίτηση ,τον ναύαρχο Χρηστίδη που πριν αποχωρήσει βγήκε και μίλησε δημόσια και τον υποναύαρχο Φενέκο που παραιτήθηκε επειδή ο Βενιζέλος δεν ανακάλεσε τον χαρακτηρισμό “αυτιστικοί” για τους στρατιωτικούς επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.


Δυστυχώς λοιπόν δεν πρέπει να δηλώνει κανείς έκπληκτος για το περιεχόμενο της απαράδεκτης διαφήμισης του φροντιστηρίου. Διαφήμιση η οποία μην ξεχνάμε απευθύνεται σε νέα παιδιά που αναζητούν το επαγγελματικό τους μέλλον. Και σ΄ αυτά τα παιδιά λέμε πια δημόσια να αποφύγουν να γίνουν στρατιωτικοί ,γιατί “δεν αξίζει το κόπο”!