Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Άρη Σπηλιωτόπουλο ψηφίζει για την Αθήνα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος (VIDEO)

Αβραμόπουλος: «Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θα δώσει
νέο κλίμα και καινούργια όψη στην Αθήνα»

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλο συναντήθηκε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού. 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε δημόσια ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, για τον οποίο είπε ότι μπορεί να αποδειχθεί εξαίρετος δήμαρχος με τις γνώσεις, την κατάρτισή του, την εμπειρία του και την άποψή του για την κοινωνία και την πολιτική.
«Όλοι εμείς που κουβαλάμε μία εμπειρία από τη διαχείριση των δημοτικών πραγμάτων, θα είμαστε κοντά του, για να αποδειχθεί ένας από τους καλύτερους δημάρχους» πρόσθεσε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Σπηλιωτόπουλο. 

Με εξίσου καλά λόγια μίλησε, από την πλευρά του, για τον κ. Αβραμόπουλο και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Είπε ότι υπήρξε ένας εξαιρετικά πετυχημένος δήμαρχος που παρέδωσε μια πιο ελκυστική, φιλόξενη, λαμπερή και τουριστική Αθήνα, αυτήν ακριβώς την πόλη που θέλει να συνεχίσει κι εκείνος.

Με αυτή την έννοια ανέφερε ότι αντάλλαξαν απόψεις για το πρόγραμμα επισημαίνοντας ότι η Αθήνα μπορεί να ξεφύγει από το «υπηρεσιακό διάλειμμα» των τελευταίων ετών.

«Να φύγει όσο το δυνατόν από το χαμήλωμα του πήχη των προσδοκιών και να φθάσει στις μεγάλες δυνατότητες που έχει, να ξαναγίνει η πόλη η ευρωπαϊκή, η πόλη η οποία μπορεί να διεκδικήσει να είναι πρωτεύουσα το πολιτισμού της Ευρώπης» τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.