Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Στα Ταμπούρια ο Μώραλης, στην Καλλίπολη ο Μαρινάκης


Τους εργαζομένους στο ΙΚΑ Πειραιά επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Γιάννης Μώραλης, ο οποίος συνάντησε τους εργαζόμενους και συζήτησε μαζί τους για τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Αμέσως μετά πήγε στη λαϊκή αγορά των Ταμπουρίων, όπου συνομίλησε με κατοίκους αλλά και επαγγελματίες, οι οποίοι έθεσαν ως το μεγαλύτερο και βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν την ανεργία και ιδιαίτερα των νέων, ζητώντας να δημιουργηθούν άμεσα θέσεις εργασίας.

Θερμή υποδοχή δέχθηκε επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Βαγγέλης Μαρινάκης στο Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης της Καλλίπολης. 

Ο κ. Μαρινάκης άκουσε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και συνομίλησε μαζί τους, δίνοντας έμφαση στο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης του συνδυασμού στον οποίο συμμετέχει.


Ο κ. Μαρινάκης είχε συνομιλία με πολίτες αλλά και επιχειρηματίες του Α΄ Δημοτικού Διαμερίσματος οι οποίοι του έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.