Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Καλαγιά, Σαρρή και Βοϊδονικόλας πρώτοι στον Πειραιά

Αναλυτικά οι πίνακες με την κατανομή των σταυρών


Πασχαλιά Καλαγιά και Γιώργος Βοϊδονικόλας είναι οι ρυθμιστές
των εξελίξεων στην παράταξη "Μας ενώνει ο Πειραιάς"
Νέες ισορροπίες διαμορφώνονται στην παράταξη «Μας ενώνει ο Πειραιάς» του κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης σταυρών για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Ο συνδυασμός του απερχόμενου δημάρχου Πειραιά μετρά δυνάμεις και παίρνει θέση για το νέο δημοτικό συμβούλιο που αρθμεί 47 μέλη. Η γενική άποψη είναι ότι δεν τηρήθηκαν οι βασικές γραμμές και οι κατευθύνσεις που δόθηκαν από το «διευθυντήριο» της παράταξης, εκτιμούν οι πολιτικοί παρατηρητές. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κ.κ. Πασχαλιά Καλαγιά, Γιώργος Βοϊδονικόλας και λιγότερο ο κ. Παναγιώτης Ρέππας επιβραβεύθηκαν για τον κόπο και την εργασία τους σε ό,τι ανέλαβαν από τον πειραϊκό λαό.

Ό,τι κι αν συμβεί την Κυριακή, οι επτά πρώτοι σε ψήφους του συνδυασμού «Μας ενώνει ο Πειραιάς» θα συμμετέχουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Πρόκειται για την Λίτσα (Πασχαλιά)  Καλαγιά-Καραμαλάκου που πήρε 2.133 ψήφους, την Ευαγγελία Σαρρή-Γώγου με 1.742, τον Γιώργο Βοϊδονικόλα με 1.480, τον Αναστάσιο Κάρλες με 1.412, τον Χαράλαμπο Τουμπέκη  με 1.246 , την Αμαλία Φύκια με  1.181, τον Παναγιώτη Ρέππα με  1.109.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι προερχόμενοι υποψήφιοι από την Παλιά Κοκκινιά σημείωσαν εξαιρετικά αποτελέσματα. Στην 15η θέση κατετάγη ο κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος με 865 ψήφους και στην 61η θέση ο κ. Παναγιώτης Κουφός με 341 ψήφους. Το "907" συγχαίρει και τους δύο, αναμένοντας να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους, διεκδικητικά και αδέσμευτα στη δύσκολη πενταετία που ξημερώνει για την πόλη και την γειτονιά μας. 

Ο πρώτος σε ψήφους συνδυασμός θα εκλέξει 29 δημοτικούς  συμβούλους


Διαβάστε εδώ τον αναλυτικό κατάλογο:



Δεν υπάρχουν σχόλια: