Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Τρία μηνύματα από τον Α. Σαμαρά προς τον Αλέξη Τσίπρα

Οι πρώτες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ-1 δημοσιεύονται
σε έγκυρη ιστοσελίδα της Κεντροδεξιάς

Σημαντικές ειδήσεις έδωσε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς με τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ-1 και θα μεταδοθεί απόψε το βράδυ.

Αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας kendrodexia.gr αναφέρουν ότι ο κ. Σαμαράς «πετά το γάντι» στον κ. Αλέξη Τσίπρα για τα εξής βασικά ζητήματα:



1. Προκαλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει τη θέση του κόμματός του σχετικά με τη συζήτηση περί δραχμής. «Ευρώ ή Δραχμή», είναι το ξεκάθαρο ερώτημα του πρωθυπουργού.


2. Καλεί τον κ.  Αλέξη Τσίπρα να στηρίξει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.


3. Πιέζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να να πει τι θα κάνει αν χάσει τις εκλογές. «Ας μας πει ο κ. Τσίπρας τι θα κάνει αν χάσει τις προσεχείς εκλογές» ρωτά ο πρωθυπουργός.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αντ. Σαμαράς υποστηρίζει πως η παρούσα Βουλή μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας. Ενδιαφέρον έχει και η επισήμανση που κάνει πως δεν συμφωνεί με την σκέψη να τεθεί εκτός νόμου η «Χρυσή Αυγή».


Στη βαρυσήμαντη συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Χούκλη και τον Δημήτρη Κοτταρίδη (και θα μεταδοθεί αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού), ο πρωθυπουργός δεν σχολιάζει τις δηλώσεις του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου λέγοντας πως δεν κινδυνεύει η κυβερνητική σταθερότητα την επόμενη ημέρα.