Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΣΟΚ! ΑΥΤΟΣ πίεσε τον Αμοργιανό να γίνει "Ιούδας"!

Σάλο προκαλούν οι θέσεις που παίρνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Νικ. Αμοργιανός από τα Καμίνια εναντίον του απερχομένου δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου

Πρωτοφανή πράγματα στο δημόσιο βίο συμβαίνουν λίγες ώρες πριν από το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Πειραιά. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Αμοργιανός, από τα Καμίνια, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του πολιτικού του δασκάλου, του απερχομένου δημάρχου Πειραιώς κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου!

Με αυτήν την ανάρτηση θα δείτε ποιο είναι το πρόσωπο που ώθησε ασφυκτικά τον κ. Αμοργιανό, σύμφωνα με πρόσωπα που τον γνωρίζουν καλά στην πλατεία Καμινίων, να επιδοθεί σε ένα ανήθικο αντάρτικο απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος - όπως λέγεται στην πόλη - τον ευνόησε και τον υποστήριξε, όσο λίγους.  

Ο μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ φέρεται να είναι το πρόσωπο - κλειδί πίσω από το περίεργο και κακόφωνο ξέσπασμα του Καμινιώτη αοιδού, ψάλτη και σεμνού τέκνου της πειραϊκής εκκλησίας. 
Σε όλα τα σημεία της πόλης συζητείται σήμερα η ύποπτη παρέμβαση και τα επιχειρήματα που μπορεί να χρησιμοποίησε ο δεσπότης - οπαδός για να προβεί ένας φέρελπης παράγοντας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σ' αυτό το πρωτοφανές "φάουλ". 
Φήμες φέρουν τον μητροπολίτη κ. Σεραφείμ να πίεσε τον κ. Αμοργιανό να κυρήξει "αντάρτικο" στην πιο κρίσιμη στιγμή εναντίον του κ. Μιχαλολιάκου. Άλλοι λένε ότι προτίμησε περισσότερο την ασφάλεια του θρησκευτικού μέντορά του συγκριτικά με αυτήν που απολάμβανε από τον πολιτικό. Δεν ξέρουμε ποιο είναι το τίμημα της ενέργειας που δεν μπορεί να είναι επιτίμιο προς τον Καμινιώτη αοιδό να διαβάσει 69 φορές το απόδειπνο...
Λέγονται και πολλά άλλα ακόμα, τα οποία δεν υιοθετούμε γνωρίζοντας το ήθος, το χαρακτήρα και τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του κ. Αμοργιανού σε παράγοντες του εκκλησιαστικού κόσμου και στο περιβάλλον τους. 
Αρκεί όλα αυτά να μην αλλάξουν την προοπτική του ανδρός στην τοπική κοινωνία και στο δημόσιο βίο. Άλλωστε τον Βαραβά πολλοί συμπάθησαν, τον Ιούδα όμως κανείς.

Διαβάστε ακόμη:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Καλαγιά, Σαρρή και Βοϊδονικόλας πρώτοι στον Πειραιά

Κάνε κλικ στις κυριότερες ειδήσεις
για τις ΕΚΛΟΓΕΣ 2014, εδώ.