Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση Σγουρού με Μίχα και Φασούλα

Ρεπορτάζ: Βελισσάριος Δραγάτσης

Τη διάλυση των φημών που κυκλοφορούσαν όλο το σαββατοκύριακο περί εσωστρέφειας, έντασης και κακής επικοινωνίας μεταξύ τους θέλησαν να δώσουν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ για τις θέσεις του περιφερειάρχη Αττικής, του αντιπεριφερειάρχη και του δημάρχου Πειραιώς. Την πρωτοβουλία να συναντήσει ο ίδιος προσωπικώς τον απερχόμενο νομάρχη κ. Γιάννη Μίχα και τον απερχόμενο δήμαρχο κ. Παναγιώτη Φασούλα πήρε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και νομάρχης Αθηνών κ. Γιάννης Σγουρός.

Πρώτο είδε ο κ. Σγουρός τον κ.  Γιάννη Μίχα με τον οποίο έδωσαν τα χέρια αφήνοντας, προφανώς, όσες διαφορές είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν. «Ποτέ δεν κρύψαμε τις απόψεις μας και οι επιλογές στα πρόσωπά μας δείχνουν ότι σε αυτήν την αναμέτρηση προτεραιότητα θα έχει ο Καλλικράτης» ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Στη συνέχεια οι δύο υποψήφιοι επισκέφθηκαν τον νυν δήμαρχο Πειραιά κ. Παναγιώτη Φασούλα.

Η επίσκεψη του κ. Γ. Σγουρού θεωρείται έμμεση παρέμβαση
του πρωθυπουργού για να αμβλυνθούν οι διαφορές μεταξύ
των κ.κ. Γιάννη Μίχα και Παν. Φασούλα.
Κατά τη συνάντηση ο Γιάννης Σγουρός διατύπωσε δημόσια την πρότασή του, ο Παναγιώτης Φασούλας, να τοποθετηθεί με τον καινούργιο νόμο του Καλλικράτη, αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

Ο κ. Φασούλας δήλωσε σχετικά: «Έχω καταθέσει στα όργανα του κόμματος την υποψηφιότητα μου, είτε για δήμαρχος Πειραιά είτε για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Βεβαίως με ενδιαφέρει η Περιφέρεια, με ενδιαφέρει η μάχη στην Αυτοδιοίκηση. Αν με ενδιέφερε κάτι άλλο, θα ήμουν υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, τον περασμένο χρόνο. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Θέλω να δώσω την μάχη για τον Πειραιά, θέλω να δώσω τη μάχη για την Αττική, κοντά σε ανθρώπους που εμπιστεύομαι και πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε, για να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά, όσο μπορεί ο καθένας, την πόλη μας, την Αττική, το Λεκανοπέδιο».

Δείτε σχετικά:
http://paliakokkinia.blogspot.com/2010/09/blog-post_5390.html / Εκτάκτως στον Πειραιά, ο Σγουρός.