Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Πρετεντέρης, Πουλικάκος κι ένα επεισόδιο με Πάγκαλο, το '95… (VIDEO)

Η πιο ροκ αμφισβήτηση στην πολυλογία των παπαγάλων
 που έχουν μυαλό χρυσόψαρου...


Διαβασμένος, με άποψη και εξαιρετική συγκρότηση (αφού κατάφερε να παντρέψει την ειρωνεία και το χιούμορ με την πολιτική κριτική) εμφανίστηκε ο γνωστός μουσικός κ. Δημήτρης Πουλικάκος στην εκπομπή που έκανε ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Πρετεντέρης με θέμα τα γεγονότα μετά τη σύλληψη του προέδρου, βουλευτών και στελεχών της «Χρυσής Αυγής».

Πέρα από την επιτηδευμένη υποκρισία που καλλιεργούν ορισμένοι, ο θρύλος της αμφισβήτησης δεν μάσησε την κυριλέ καραμέλα που του σέρβιρε ο συζητητής του. 

Με μπόλικη ειρωνεία κορόιδεψε όσους κάνουν πως δεν ξέρουν τι έχει συμβεί ενώ σχολίασε στον κ. Γιάννη Πρετεντέρη: «Από τις εκπομπές σας περνάγανε το '96 και δεν μιλάγατε».

Ο Δημήτρης Πουλικάκος αναφέρθηκε σε αυτό το περιστατικό που σημειώθηκε τον Μάιο του 1995, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Τέλος εποχής»: 


Ο γνωστός δημοσιογράφος έσπευσε να επισημάνει ότι τότε δεν είχαν πολιτική υπόσταση και υποστήριξε πως τότε «αποτελούσαν περιθωριακή οργάνωση, ένα περιοδικό είχαν»

Τότε ο Δημήτρης Πουλικάκος πέταξε νέες αιχμές όχι μόνο για τον δημοσιογράφο αλλά για τον παριστάμενο βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μάκη Βορίδη.

«Αισθάνομαι σαν να με καλέσατε να συμμετέχω σε μια κακιά φάρσα» πρόσθεσε ο δημιουργός. Δείτε το σχετικό απόσπασμα που αποτελεί την πιο ροκ αμφισβήτηση της εποχής μας σε όσα παπαγαλάκια έχουν μυαλό... χρυσόψαρου: