Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Μονομαχία στη σκιά του κυρίου «Χ»

Λόγια στο στόμα του Αντώνη Σαμαρά βάζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης για να επιβληθεί στον Κώστα Γκιουλέκα! 

Μια που μιλάμε για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, ας σημειώσουμε ότι πολλοί είναι εκείνοι που τον βλέπουν εκνευρισμένο και έτοιμο να καυγαδίσει με όποιον τού δώσει αφορμή.
Ο υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Γκιουλέκας έγινε στόχος για τον δήμαρχο, επειδή τυγχάνει να είναι και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο. Αφού κατηγόρησε την παράταξη για ανικανότητα, ο κ. Γιάννης Μπουτάρης ισχυρίσθηκε πως σε ιδιωτική συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό, ο κ. Αντώνης Σαμαράς υποτίθεται πως τού ζήτησε να «βάλει χέρι» στον κ. Γκιουλέκα!

«Εγώ είμαι με το κουβέρνο», είπε πως απάντησε στον κ. Σαμαρά ο κ. Μπουτάρης και του ζήτησε να ικανοποιήσει αιτήματα του σχετικά με το λιμάνι και άλλα ζητήματα της Θεσσαλονίκης. Έγκυρες πηγές λένε πάντως, ότι έχει γίνει μια άλλη συνάντηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανάμεσα στον επικεφαλής των «Ενεργών Πολιτών» κ. Χρήστου Μάτη με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης κ. Μηνά Σαμαρτζίδη εν όψει των δημοτικών εκλογών.
Εκεί ειπώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα εναντίον του κ. Μπουτάρη και υπέρ του κ. Γκιουλέκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δόθηκε «χρίσμα» σε κάποιον διότι έρχεται έκπληξη.