Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος στη Γενική Διεύθυνση διαδικτυακών μέσων

Ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας του Σαράντου Ευσταθόπουλου με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Όπως είχε προαναγγείλει ο Εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Γιάννης Κουρτάκης, από τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου, ο Σαράντος Ευσταθόπουλος ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό του Ομίλου.


Η προσθήκη του Σαράντου Ευσταθόπουλου έρχεται να επιβεβαιώσει τη βούληση του Εκδότη Γιάννη Κουρτάκη για σημαντική ενδυνάμωση και περαιτέρω επέκταση του διαδικτυακού τομέα των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ως στρατηγική επιλογή, με στόχευση στο παρόν και το μέλλον του Ομίλου και με επίκεντρο την ανάγκη για σωστή και γρήγορη ενημέρωση.

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στην DPG Digital Media για 3 συναπτά έτη (Newsbomb.gr, Gossip-tv.gr, Onsports.gr, Queen.gr, Astrology.gr, Mothersblog.gr, Onmed.gr), είναι Εκδότης του μεγαλύτερου ειδησεογραφικού site του ευρύτερου Πειραιά και των Νησιών Αργοσαρωνικού Piraeuspress.gr, καθώς επίσης είναι και ο πρώτος εκλεγμένος Πρόεδρος της Π.Ε.ΔΙ.Μ.Μ.Ε. (Περιφερειακή Ένωση ΔΙαδικτυακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης).

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Πειραιά.

Θεωρείται από τους αρκετά καλούς γνώστες του διαδικτύου, υπέρμαχος των social media και ιδίως του Facebook, και ένας από τους πρώτους στην Ελλάδα που πίστεψαν και εφάρμοσαν στρατηγικές μαζικής επισκεψιμότητας μέσω της συγκεκριμένης κοινότητας, ενώ είναι εκείνος που εισήγαγε καινοτόμους όρους στην αγορά του Διαδικτύου, όπως το "interlinking" (ανταλλαγή λινκς μεταξύ sites για ενίσχυση επισκεψιμότητας και branding) και την "εμπορική" θεματολογία (άρθρα που τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής και άρα πολλών κλικς). Στρατηγικές και τακτικές που αρχικά κατακρίθηκαν από πολλούς αλλά πλέον αποτελούν βασικό συστατικό επιτυχίας για όλα τα μεγάλα sites.

PiraeusPress