Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

ΣΕΡΑΦΕΙΜ εναντίον Σατανισμού – Αποκαλύπτει στοιχεία και εκπέμπει SOS


Δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την συγκλονιστική υπόθεση του Σατανιστή της Γλυφάδας ο μητροπολίτης Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ο οποίος απευθύνει έκκληση στην Πολιτεία να προστατέψει τους πολίτες από ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου που προπαγανδίζουν τον Σατανισμό. Σε ανακοίνωσή του τονίζει:

«Η ατελείωτη φρίκη από την αποτρόπαια και ειδεχθέστατη δολοφονία της αστέγου στη Γλυφάδα από τον 20χρονο πού από την εφηβεία του είχε «προσηλυτιστεί» στον σατανισμό μέσω του διαδικτύου, ενοχοποιεί με απόλυτο και τραγικό τρόπο την Πολιτεία, τούς κοινωνικούς φορείς εν γένει, τα Μ.Μ.Ε. τούς θολοκουλτουριάρηδες πού προπαγανδίζουν την άρνηση της πνευματικής υποστάσεως του ανθρώπου, τούς ψευτοδημοκράτες και περιπαθούς εραστές του Ροβεσπιέρου, του Μάρξ, του Μάο, του Τρότσκι, του Μπακούνιν και δυστυχώς και την Εκκλησία μας, διότι παραμένουμε απαθείς θεατές ενός κηρυγμένου πολέμου κατά της αληθείας του ανθρωπίνου προσώπου των δυνάμεων του σκότους πού αφελώς και ανοήτως οι δήθεν ευφυείς και μοντέρνοι οπαδοί της μετανεωτερικής εποχής και της θεοποιημένης τεχνολογίας ευτελίζουν και αρνούνται ως δήθεν σκοταδισμό του Μεσαίωνα.

H μεγαλύτερη βέβαια επιτυχία του δαιμονικού περιπαίγματος είναι η επικράτηση της απόψεως ότι δεν υπάρχει και ότι ἡ ενασχόληση με την οντότητα του είναι κωμικό παίγνιο. Η τραγική όμως δολοφονία της αστέγου γυναίκας στη Γλυφάδα πού ανέσυρε στη μνήμη μας τα ομοειδή, ειδεχθή εγκλήματα της Παλλήνης και όσα κατά καιρούς ἡ παγκόσμια μνήμη έχει καταγράψει, αποδεικνύει με τρομακτικό τρόπο και επώδυνο την ύπαρξη και παρουσία του ενυποστάτου Κακού πού οντοποιείται σε άθεο, αναίσχυντο, χυδαίο, εγκληματικό τρόπο υπάρξεως. Ἡ ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας και ἡ καταδολίευση και άρνηση της ανθρώπινης μεταφυσικής και ὁ εγκλεισμός του ανθρωπίνου προσώπου στα όρια της ενδοκοσμικότητας έχουν περιβληθεί το στεφάνι της μοντέρνας αντίληψης όπως ξανασυνέβη πρόσφατα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με τη βορβορώδη διαφήμιση της ψυχοσωματικής εκτροπής και του ευτελισμού της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, ενώ ἡ υπεράσπιση της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας και του ανθρωπίνου ήθους υβρίζονται σαν συντηρητισμός, οπισθοδρόμηση, φονταμενταλισμός, ρατσισμός, γραφικότης και άλλα «εδώδιμα αποικιακά» πού παράγουν οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» του συστήματος όπως τούς αποκαλούν χυδαία τα αφεντικά τους.

Μία απλή περιήγηση στο διαδίκτυο αρκεί για να ξυπνήσει την υπνώττουσα συνείδηση όλων μας και να ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα ύδατα και την πνευματική μας υποθερμία και να κινητοποιήσει επί τέλους τις υγιείς πνευματικές δυνάμεις της Πολιτείας, του πνευματικού κόσμου και της Εκκλησίας μας για να παταχθεί αυτή ἡ δυσώδης πραγματικότητα του Σατανισμού πού δυστυχώς είναι παρούσα και στον σύγχρονο τρόπο υπάρξεως.

Στις 17/7/2009 με αριθμ. Πρωτ. 926 απευθυνθήκαμε στη Δ/νση δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για τις ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου που προπαγανδίζουν τον Σατανισμό, την Μαύρη Μαγεία, τις επικλήσεις δαιμόνων και τις ανθρωποθυσίες υποβάλλοντας και σχετική έγκλιση για τις αυτεπαγγέλτως διωκόμενες κατά τις οικείες διατάξεις του Ποινικού Κώδικος προπαγανδιζόμενες εγκληματικές πράξεις. Δυστυχώς ως εκ του αποτελέσματος προκύπτει και ως εκ της περιηγήσεως στο διαδίκτυο αποδεικνύεται δεν εισηκούσθημεν.

Με αφορμή το τραγικό αυτό συμβάν καλούμε και πάλι τούς αρμοδίους να εφαρμόσουν επί τέλους τούς νόμους της Πολιτείας και το Σύνταγμα της χώρας πού απαγορεύουν για την ασφάλεια των πολιτών θρησκευτικές παραδοχές πού αντίκεινται στη δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη να παρέμβουν άμεσα για να παύσει ὁ χυδαίος προσηλυτισμός νέων ανθρώπων από τις ιστοσελίδες του αίσχους και του ψεύδους του Σατανισμού πού εξυβρίζουν τον Πανάγιο Τρισυπόστατο Θεό και πού τούς μεταβάλλουν σε ψυχοπαθείς εγκληματίες και σε ετεροκίνητα νευρόσπαστα.

Αντιγράφω από μία τέτοια βρωμερή ιστοσελίδα σατανιστικού μίσους:

«Ο Σατανάς μας δίνει επίσης γνώση. «Οδηγώ στο σωστό δρόμο χωρίς κάποιο βιβλίο». Καθώς μεταμορφωνόμαστε και αναπτυσσόμαστε, οι ζωές μας αλλάζουν προς το καλύτερο και γινόμαστε πολύ πιο ευτυχισμένοι. Μαθαίνουμε μέσω του Σατανά πώς να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής και της μοίρας μας, αντί να είμαστε υπό το έλεος του πεπρωμένου. Μαθαίνουμε να θεραπεύουμε τον εαυτό μας και να πραγματοποιούμε τις επιθυμίες μας, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του μυαλού και της ψυχής μας. Για να κάνουμε την αφοσίωση, πραγματοποιούμε μια επίσημη τελετή. Αυτό γίνεται με την ελεύθερη βούλησή μας. Κάνουμε μια επιλογή, σε αντίθεση με το να μας κουβαλήσουν σε μια Χριστιανική εκκλησία και να απαγγέλλουμε κονσερβοποιημένες προσευχές (κλεμμένες και διαστρεβλωμένες από μάντρα της Ανατολής) μπροστά σε ένα μάτσο ηλίθιους. Με γνώση και έρευνα, μπορούμε να αποδείξουμε χωρίς αμφιβολία ότι ο Ναζωραίος, «ιεχωβάς» και οι όμοιοί τους, είναι όλοι πλασματικοί χαρακτήρες, κλεμμένοι και προερχόμενοι από διαστρεβλωμένες έννοιες, με σκοπό την αφαίρεση κάθε πνευματικής γνώσης έτσι ώστε μόνο κάποιοι «επίλεκτοι» να μπορούν να κυριαρχήσουν στο κόσμο χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του μυαλού… Επειδή πάρα πολλοί έχουν κατηχηθεί βίαια με αυτούς τους χαρακτήρες και ότι αντιπροσωπεύουν (τους Εχθρούς του Σατανά), τους αποκηρύσσουμε οριστικά στη τελετή αφοσίωσης. Αυτό αποδεικνύεται ότι είναι ψυχολογικά υγιές και απελευθερωτικό. Το τελετουργικό μύησης είναι πολύ προσωπικό, εκτός και αν αποφασίσετε να συμμετέχουν και οι φίλοι σας, ή αν τη πραγματοποιήσετε πολλά άτομα μαζί».

Δεν χρειάζονται περισσότερες αναφορές στην παράνοια της σατανιστικής δυσωδίας, αυτό πού χρειάζεται είναι άμεση επέμβαση και πνευματική εγρήγορση όλων μας και βέβαια χριστοποίηση και αγιασμός του κόσμου μας και κυρίως των παιδιών μας».

Συγκλονιστική υπόθεση

Ο 22χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι σχεδίαζε να διαπράξει νέα δολοφονία στις 21 Ιουνίου (θερινό ηλιοστάσιο).

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Φαήλος Κρανιδιώτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε πως ο εντολέας του είναι χρήστης ουσιών και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. «Ο κατηγορούμενος έχει ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις, ιδέες παραληματικού περιεχομένου, μανία καταδίωξης με επιθετική και βίαιη συμπεριφορά και είναι συστηματικός χρήστης ναρκωτικών ουσιών – τοξικομανής από 14 ετών» είπε. Παράλληλα, ο κ. Κρανιδιώτης ανέφερε ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου έχει εκφράσει τη βαθιά της λύπη γι” αυτό το οποίο συνέβη.

Πηγή: Κοινωνική