Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο

Η τοποθέτηση τριών νέων προσώπων στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, οι εξελίξεις στην εθνική οικονομία και οι πολιτικές ζυμώσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα εξετασθούν στη σημερινή συνεδρίαση του κορυφαίου οργάνου του κυβερνώντος κόμματος, στην οποία ωστόσο δεν θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός κ. Γ.Α. Παπανδρέου.

Ο βουλευτής Α’ Πειραιώς
 κ. Δημήτρης Καρύδης.
Στη συνεδρίαση θα εξετασθεί η αντικατάσταση των τριών μελών του οργάνου που έχουν καταλάβει κυβερνητικές θέσεις, δηλαδή των κυρίων Δ. Κουσελά, Γ. Κουτσούκου και Μ. Όθωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψηφιότητα αναμένεται να θέσουν ο βουλευτής Α’ Πειραιώς κ. Δημήτρης Καρύδης, ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Χρήστος Πολυζωγόπουλος, αλλά και ο εκφραστής της λεγόμενης «Αριστερής Πρωτοβουλίας» του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος εξέφραζαν την εκτίμηση ότι ο κ. Παπανδρέου δεν προτίθεται να προτείνει υποψηφίους για τις κενές θέσεις του Πολιτικού Συμβουλίου, για να αποφύγει πιθανή απόπειρα καταγραφής εσωκομματικών δυνάμεων στην ψηφοφορία, που αναμένεται να ακολουθήσει στην συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου της Παρασκευής 4 Μαρτίου.

Ο πρωθυπουργός θα απουσιάσει λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες ενώ έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι κ.κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί υπό την προεδρία του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη συνεδριάζει στις δύο το μεσημέρι το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος.

Περισσότερα άρθρα:

http://paliakokkinia.blogspot.com/2011/01/blog-post_6070.html / Τι θέλει να πει ο ποιητής Πάγκαλος / Άρθρο του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου.
http://paliakokkinia.blogspot.com/2010/12/blog-post_29.html / Κρίση αντίληψης και συγκάλυψης / Άρθρο του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου.
http://paliakokkinia.blogspot.com/2010/11/blog-post_3944.html / Κι όμως, δεν είναι οικονομική κρίση / Άρθρο του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου.
http://paliakokkinia.blogspot.com/2010/11/blog-post_08.html / Το στοίχημα - Άρθρο του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου.
http://paliakokkinia.blogspot.com/2010/10/blog-post_1844.html - Ένας μικρός Μήτσος στον ΟΣΕ / Άρθρο του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου.