Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Οι στιγμές που ο Τσίπρας υποκλίθηκε στο μεγαλείο της Ορθοδοξίας

Παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις που έχει κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, οι πατέρες επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στο Άγιον Όρος


Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η ωριμότητα συνοδεύεται από την ανακάλυψη της πραγματικής Πίστης προς το Θεό. Αν αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο επισκέπτεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας το Περιβόλι της Παναγιάς, τότε αυτό είναι είδηση. 

Στο καστρομονάστηρο της Καρακάλλου κατέλυσε το πρώτο βράδυ της επισκέψεώς του στο Άγιον Όρος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως κ. Αλέξης Τσίπρας.

Οι πατέρες της Μονής του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή ενώ ο κ.Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για την ζωή των μοναχών στο Άγιο Όρος.

Όπως γράφει το εκκλησιαστικό πόρταλ amen.gr, o Γέροντας Φιλόθεος καλωσόρισε στο Μοναστήρι τον κ.Τσίπρα: «Παρακολουθούμε την πορεία σας. Προσευχόμαστε για όλους τους Έλληνες και την Ελλάδα μας να έχουν καλούς Κυβερνήτες».


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε για την θερμή φιλοξενία και υπογράμμισε την σημασία στήριξης του Αγίου Όρους και διαφύλαξης της Αγιορείτικης κληρονομιάς.

Το πρωί της Παρασκευής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως παρέστη με τους συνεργάτες του στη θεία λειτουργία που τελέστηκε στο Καθολικό της Μονής και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο Μουσείο και το εικονοφυλάκιο της Μονής.