Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τι είπε ο Σαρκοζί για τον κ. Malaka στον Αβραμόπουλο


Σχόλια προκάλεσε στη Βουλή η αναφορά για το όνομα του Νοτιοαφρικανού υποστράτηγου που συνοδεύει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας

 

Πολλά ακούστηκαν σήμερα στο εντευκτήριο της Βουλής από «γαλάζιους» βουλευτές που έκαναν πλάκα στους «πράσινους» πολιτικούς συγκατοίκους τους στην πολυκατοικία της συγκυβέρνησης, όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία που δείχνει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας κ. Νικολά Σαρκοζί.

Οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι ο κ. Σαρκοζί έδειξε ενδιαφέρον για τις αντιδράσεις όσων γράφτηκαν και συζητήθηκαν στην Ελλάδα σχετικώς με τις αποκαλύψεις που κάνει ο πρώην πρωθυπουργός της Ισπανίας κ. Χοσέ Θαπατέρο για την επεισοδιακή σύνοδο των G20 στις Κάννες και για την παρουσία του τότε πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου.

Κάπου εκεί και με αφορμή τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για τον Νοτιοαφρικανό υποστράτηγο κ. Malaka, ο οποίος τέθηκε συνοδός του κ. Αβραμόπουλου, μεταξύ σοβαρού και αστείου ακούστηκε ότι ο κ. Σαρκοζί περίμενε να τον τοποθετούσαν συνοδό του κ. Παπανδρέου για σημειολογικούς λόγους. 

Και δεν χρειάζεται να είναι κανείς Τσόμσκυ ή Βέλτσος για να αντιληφθεί τι θα ήθελε να πει ο Γάλλος πρώην Πρόεδρος. Τα είχε πει από τις Κάννες…