Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ο Κυριάκος, η Φώφη και η μυστήρια κρίση στις σχέσεις τους...


 Ο Κυριάκος έμαθε ότι έχει κόντρα με τη Φώφη από την τηλεόραση

Χωρίς περιττά σχόλια...
Από την τηλεόραση έμαθε, σύμφωνα με παραπολιτικό δημοσίευμα καθημερινής πολιτικής εφημερίδας, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης  Κυριάκος Μητσοτάκης ότι έχει κόντρα με την αναπληρώτρια υπουργό Άμυνας Φώφη Γεννηματά για την υπόθεση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων. 

Για να αποκατασταθεί η αλήθεια λοιπόν, η κ. Γεννηματά επιμένει ότι όσοι φύγουν από τα Αμυντικά Συστήματα θα φύγουν με εθελούσια. 

Απέναντι σ’ αυτό το επιχείρημα, οι ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης αντιτίθενται με την πρόταση της αναπληρώτριας υπουργού διότι θεωρούν ότι γίνεται για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους.

Αν γίνει κάτι τέτοιο στα ΕΑΣ θα πρέπει να γίνει εθελούσια στη ΕΡΤ και όχι μόνο, έχουν εξηγήσει στην κ. Γεννηματά. Επίσης, δεν επιτρέπει η οικονομική συγκυρία «χρυσές» εθελούσιες όπως γίνονταν παλαιότερα (περιπτώσεις Ολυμπιακής και ΟΤΕ).

Επιπροσθέτως, η τρόικα δεν φαίνεται πρόθυμη να ακούσει κάποιο μέλος της κυβέρνησης που φροντίζει να διαρρεύσει μέσω της τηλεόρασης μια υποτιθέμενη κόντρα με άλλο συνάδελφό της για να προωθήσει μια ρύθμιση που δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει.