Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Το δώρο που συγκίνησε τον Αβραμόπουλο (VIDEO)

 Του δώρισαν μια σημαία - σύμβολο...

 

Το καλύτερο δώρο για το 2014 επιφύλασσε ο διοικητής της Διοίκησης Αμύνης Νήσου στο Καστελόριζο στον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο. 

Ο ταγματάρχης Πυροβολικού κ. Δημήτρης Γκρινιάρης γνώριζε πώς συγκινήθηκε με το δώρο που έκαναν οι πυροβολικάριοι στον υπουργό ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας, γνωρίζει πόσο αγαπά στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Μεγίστης και τους κατοίκους του κι έκανε κίνηση ρουά – μάτ.


«Με την ευκαιρία της σημερινής σας παρουσίας, να σας επιδώσω την ανεμοδαρμένη σημαία της βραχονησίδας Ρω, η οποία αντικαθίσταται πριν φθαρεί εντελώς. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα υποστείλουμε τις ελληνικές σημαίες από το σύμπλεγμα της Μεγίστης», είπε ο διοικητής της ΔΑΝ παραδίδοντας τη θήκη με τη σημαία. Ο κ. Αβραμόπουλος δεν έκρυψε την έκπληξη και το θαυμασμό του για την κίνηση αυτή.


«Είμαι σίγουρος ότι δεν θα υποστείλετε τη σημαία», απάντησε στον ταγματάρχη και τον συνεχάρη.


Το σίγουρο είναι ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ενθουσιάστηκε με το δώρο και δεν το έκρυψε αφού μίλησε για ανεκτίμητη κίνηση. 


Δείτε το σχετικό βίντεο: 


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ταγματάρχης Δημήτρης Γκρινιάρης αν και Πυροβολητής (τύποις «κατ’ Όπλο») είναι Καταδρομέας από τα πρώτα χρόνια του ως αξιωματικός, κομάντος, αλεξιπτωτιστής ελευθέρας πτώσεως και υποβρύχιος καταστροφέας της επίλεκτης Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταδρομών της ΔΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού.