Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Και κλάμα η κυρία Μιχαλολιάκου

Τελικά η ήττα Μιχαλολιάκου στο Δήμο Πειραιά ήταν μεγαλύτερης σημασίας για την «αγία οικογένεια» και τους παρατρεχάμενούς της παρά για τους ψηφοφόρους τους.
     Τη 2η Κυριακή κι ενώ γύρω στις 9.00 το βράδυ είχε ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση και ο Γιάννης Μώραληςέβγαινε Δήμαρχος, έπεσε πολύ κλάμα στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
     Το χορό των… θρήνων έσυρε η Φιλίτσα ή Νόρα, κόρη του απερχόμενου Δημάρχου, που έκλαιγε με αναφιλητά, λιποθυμώντας μάλιστα δύο φορές. Από κοντά και άλλοι, αντιδήμαρχοι και ειδικοί σύμβουλοι που, για να παρηγορήσουν την κόρη, έκλαιγαν μαζί της!

(Ή μήπως επειδή έχασαν τη μάσα;)

Πηγή: Mellon.gr

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε τη νίκη στον πατέρα του Μιλτιάδη


Σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη νίκη του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε τη νίκη στον πατέρα του Μιλτιάδη


Σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τη νίκη του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ.

Η πρώτη δέσμευση που έκανε πράξη ο Μώραλης


Έκανε πράξη την δέσμευσή του ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης. 

Αυτή την ώρα μαζί με 120 εθελοντές του συνδυασμού του Πειραιάς Νικητής, μαζεύουν τις προεκλογικές αφίσες και το προεκλογικό υλικό που υπάρχει σε κάθε γειτονιά. Όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά θα βγουν στα πέντε διαμερίσματα του Πειραιά, προκειμένου να μαζέψουν από όλες τις γειτονιές προεκλογικό υλικό (αφίσες, φυλλάδια κ.λπ.), όλων των συνδυασμών.






Πηγή: Παραπολιτικά

Η πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ και οι νίκες των Δούρου και Μώραλη επηρεάζουν τα deal σε νερό, ΟΛΠ και απορρίμματα


Σοβαρές παρενέργειες προκαλούν στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων οι χθεσινές δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), αλλά και η επικράτηση της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και του Γ. Μώραλη στον Δήμο Πειραιά. 



Ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην κυβέρνηση τόνισε «να μη διανοηθεί την ιδιωτικοποίηση του σημαντικότερου δημόσιου αγαθού, που είναι το νερό. Να μη διανοηθεί να προχωρήσει σε εκποιήσεις της δημόσιας περιουσίας και ιδιαίτερα των παραλιών μας ή φιλέτων ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, που πρέπει να παραμείνουν στον δημόσιο πλούτο ως φυσική ανεκτίμητη κληρονομιά».

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ολόκληρη η δήλωση του Βασίλη Μιχαλολιάκου

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Βασίλη Μιχαλολιάκου, έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής μάχης του Πειραιά:
«Χάσαμε. Στη Δημοκρατία η δύναμη είναι ο λαός. Αποφασίζει. Έχει δικαίωμα και για το σωστό, έχει δικαίωμα και για το λάθος. Να εκφράσω την ευχή η απόφασή του να είναι η σωστή.

Νέος Δήμαρχος Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης

Νέο Δήμαρχο έχει πλέον ο Πειραιάς καθώς έτσι αποφάσισε με την ψήφο του ο πειραϊκός λαός.
Σύμφωνα με τις πρώτες ασφαλείς ενδείξεις, ύστερα και από τα δημόσια συγχαρητήρια του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον Γιάννη Μώραλη, μπορούμε να πούμε ότι νέος Δήμαρχος Πειραιά είναι ο Γιάννης Μώραλης.

Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα στο Δήμο Πειραιά

Ο Πειραϊκός λαός επέλεξε χθες με την ψήφο του τον νέο Δήμαρχο της πόλης.
Συγκεκριμένα, τα τελικά αποτελέσματα για το Δήμο Πειραιά φέρνουν στην πρώτη θέση τον Γιάννη Μώραλη με ποσοστό 55,23% και τον Βασίλη Μιχαλολιάκο στη δεύτερη θέση με ποσοστό 44,77 %.

Οι νέοι δήμαρχοι στην Αττική

Ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών ανέδειξε τις δημοτικές αρχές στους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής. 

Στο Δήμο Κηφισιάς δήμαρχος εξελέγη ο Θωμάκος Γιώργος, 
στο Αιγάλεω ο Μπίρμπας Δημήτριος, 
στο Μαρούσι μεγάλος νικητής ο Γιώργος Πατούλης (από τον α’ γύρο), στο Δήμο
Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ο Κωνσταντέλλος Γρηγόριος, 
στη Γλυφάδα ο Παπανικολάου Γεώργιος, 
στο Δήμο Αλίμου ο Κονδύλης Ανδρέας, 
Αργυρούπολης – Ελληνικού ο Κωνσταντάτος Γιάννης, 
Ηλιούπολης ο Βαλασόπουλος Βασίλειος,
Αγίου Δημητρίου η Ανδρούτσου Μαρία, 
Δάφνης – Υμηττού ο Σταυριανουδάκης Μιχαήλ (από τον α’ γύρο),
Νέας Σμύρνης ο Τζουλάκης Σταύρος,
Καλλιθέας ο Κάρναβος Δημήτριος,
Βύρωνα ο Κατωπόδης Γρηγόριος,
Καισαριανής ο Κοντόσταυλος Γεώργιος,
Αγίας Παρασκευής ο Σταθόπουλος Ιωάννης,
Χαλανδρίου ο Ρούσσος Συμεών,
Παπάγου – Χολαργού ο Αποστολόπουλος Ηλίας,
Παλαιού Φαλήρου ο Χατζηδάκης Διονύσιος (από τον α’ γύρο),
Ζωγράφου η Καφατσάκη – Βλάχου Σ.,
Πεντέλης ο Στέργιου Καψάλης Δ.,
Γαλατσίου ο Μαρκόπουλος Γεώργιος,
Κερατσινίου - Δραπετσώνας ο Βρεττάκος Χρήστος,
Μοσχάτου – Ταύρου ο Ευθυμίου Ανδρέας,
Περάματος ο Λαγουδάκης Ιωάννης,
Νίκαιας – Ρέντη ο Ιωακειμίδης Γεώργιος (από τον α’ γύρο),
Κορυδαλλού ο Κασσιμάτης Σταύρος,
Σαρωνικού ο Σωφρονής Γεώργιος,
Λαυρεωτικής ο Λουκάς Δημήτριος και 
Περιστερίου ο Ανδρέας Παχατουρίδης (από τον α’ γύρο).

ΠΗΓΗ: Κάλπες '14

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Διπλωματική μάχη για τη ρωσική βίζα


Οι κυρώσεις που επιβάλλει η Ε.Ε. στη Μόσχα για την επέμβαση στην Ουκρανία πλήττουν την Ελλάδα, που επιχειρεί να παρέμβει ώστε να μη δεχθεί μεγάλο πλήγμα ο τουρισμός

Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Η Ελλάδα κινδυνεύει να πληρώσει πανάκριβα τη σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση, για να τιμωρήσει τον Πούτιν, πάγωσε τις αναμενόμενες διαπραγματεύσεις για την κατάργηση της τουριστικής βίζας των Ρώσων πολιτών που ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη, άρα και στη χώρα μας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, την περασμένη εβδομάδα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και ο Γάλλος ομόλογός του Φρανσουά Ολάντ προειδοποίησαν τη Ρωσία για το ενδεχόμενο επιβολής επιπλέον κυρώσεων , εάν συνεχίσει να προκαλεί την αποσταθεροποίηση στην Ουκρανία.

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Και… συνταγματική τρόικα;

Στην κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα οποιαδήποτε επέμβαση στον καταστατικό μας χάρτη θα μοιάζει με εντολή αφεντικού στο κατοικίδιό του



Ο ίδιος ο πρωθυπουργός πρόσθεσε έναν ακόμα σημαντικότατο λόγο ώστε στις 25 Μαΐου να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να εκδιωχθεί η κυβέρνηση του το συντομότερο δυνατό. Είπε πως μετά το καλοκαίρι θα ξεκινήσει τη διαδικασία για την αναθεώρηση του συντάγματος.

Πέταξε και τρεις - τέσσερις προτάσεις του κόμματός του έτσι για να χαϊδέψει τα αυτιά, όπως: λιγότεροι βουλευτές και μικρότερες κυβερνήσεις. 
Επίσης κάτι κούφιους παλληκαρισμούς περί ενίσχυσης της διαφάνειας και της αντικειμενικότητάς των ΜΜΕ (sic!) και κάτι αοριστολογίες για διενέργεια δημοψηφισμάτων με… λαϊκή πρωτοβουλία!

Οι επικοινωνιολόγοι που σχεδίασαν τις καμπάνιες ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Με την ορμή των social media να καθορίζει εν πολλοίς την τελική εικόνα κομμάτων και υποψηφίων, χωρίς διαμεσολαβήσεις, η διεισδυτικότητα και το καθαρό μήνυμα που μπορούν να στείλουν οι καμπάνιες των κομμάτων ενόψει των εκλογών έχουν μικρότερη απήχηση από παλιά. 

Η πρόκληση είναι μεγάλη και καλούνται να ανταποκριθούν παλιοί γνώριμοι, άλλοτε και συνεργάτες, επικοινωνιολόγοι και αναλυτές που τρέχουν τις καμπάνιες των μεγάλων κομμάτων. Ποιοί είναι όμως αυτοί;

ΣΟΚ! ΑΥΤΟΣ πίεσε τον Αμοργιανό να γίνει "Ιούδας"!

Σάλο προκαλούν οι θέσεις που παίρνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Νικ. Αμοργιανός από τα Καμίνια εναντίον του απερχομένου δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου

Πρωτοφανή πράγματα στο δημόσιο βίο συμβαίνουν λίγες ώρες πριν από το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Πειραιά. Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Αμοργιανός, από τα Καμίνια, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του πολιτικού του δασκάλου, του απερχομένου δημάρχου Πειραιώς κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου!

Με αυτήν την ανάρτηση θα δείτε ποιο είναι το πρόσωπο που ώθησε ασφυκτικά τον κ. Αμοργιανό, σύμφωνα με πρόσωπα που τον γνωρίζουν καλά στην πλατεία Καμινίων, να επιδοθεί σε ένα ανήθικο αντάρτικο απέναντι σε έναν άνθρωπο ο οποίος - όπως λέγεται στην πόλη - τον ευνόησε και τον υποστήριξε, όσο λίγους.  

«Η πρώτη φορά» για Σαμαρά - Το λογοπαίγνιο του πρωθυπουργού με ψηφοφόρο που τον ξάφνιασε

 

Λογοπαίγνιο με το σποτάκι του Ποταμιού για την «Πρώτη φορά» που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων έκανε ο, γνωστός για το χιούμορ του, Αντώνης Σαμαράς με έναν ψηφοφόρο του στη Θεσσαλονίκη.

Δρίτσας: «Μην ξαναζήσει ο Πειραιάς όσα έγιναν στον α' γύρο»

Ενημέρωση για την πορεία της διερεύνησης των καταγγελιών
Mε τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πειραιά κ. Νικόλαο Ποιμενίδη συναντήθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Το Λιμάνι της Αγωνίας» κ. Θοδωρής Δρίτσας, συνοδευόμενος από τη δικηγόρο και υποψήφια δημοτική σύμβουλο κυρία Μαρία Σταθάκη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού με τίτλο «αυτή την Κυριακή να μην ξαναζήσει ο Πειραιάς όσα έζησε την προηγούμενη» σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθούν «αναφορικά με την πορεία διερεύνησης των καταγγελιών για σειρά παραβιάσεων της νομοθεσίας, κατά την εκλογική διαδικασία της προηγούμενης Κυριακής στο Δήμο Πειραιά».

Ο Βενιζέλος προς τον Παπανδρέου: «Είσαι καλά;»

Νέες αποκαλύψεις για τη σύνοδο στις Κάννες


Ωκεανοί μελάνι έχουν χυθεί για το αποτύπωμα του παρασκηνίου εκείνης της δραματικής συνόδου των Καννών, το Νοέμβριο του 2011, όπου ο Γ. Παπανδρέου διά της πρότασης περί δημοψηφίσματος, προκάλεσε «βραχυκύκλωμα" σε Ελλάδα και  Ευρώπη.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, εκ των αυτόπτων μαρτύρων της Συνόδου ως υπουργός Οικονομικών και υπό το βάρος των «αποκαλύψεων» από τους Financial Times, σύμφωνα με τους οποίους οι κ.κ. Σαμαράς - Βενιζέλος και Μπαρόζο, συνεννοήθηκαν να συγκροτήσουν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας χωρίς τον έως τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου δίνει αποκλειστική συνέντευξη στην Guardian, περιγράφοντας τι συνέβη στο παρασκήνιο των Καννών.

Η συνέντευξη του κ. Βενιζέλου τιτλοφορείται: «Πώς η Ελλάδα ξέφυγε από το να βυθίσει την Ευρώπη στο χάος».

Metron Analysis: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ κατά 3,2% έναντι της ΝΔ


Η έρευνα καταγράφει «μάχη» μεταξύ «Ποταμιού»,
Χρυσής Αυγής, αλλά και Ελιάς για την τρίτη θέση

Νέα δημοσκόπηση, αυτή τη φορά της της Metron Analysis για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 δίνει διαφορά 3,2 μονάδων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου των πολιτών για τις Ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα. το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με 24,2%, ενώ η ΝΔ συγκεντρώνει 21%.

Η έρευνα καταγράφει «μάχη» μεταξύ «Ποταμιού», Χρυσής Αυγής, αλλά και Ελιάς για την τρίτη θέση, καθώς, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη καταγράφει ποσοστό 6,8%, ενώ το ακροδεξιό κόμμα βρίσκεται στο 6,7%. Αίσθηση προκαλεί και η ανοδική τάση της Ελιάς η οποία βρίσκεται στο 6,5%.

Ερντογάν, εθνική στρατηγική και… «έντιμη συνεννόηση»

Ο ρόλος του Τούρκου πρωθυπουργού, το βαθύ κράτος των στρατηγών και η αναγκαιότητα της προσέγγισης Αθηνών - Άγκυρας

 Του Ειδικού Συνεργάτη
(όπως δημοσιεύθηκε στην «Καθημερινή»)

Όταν πριν από δέκα χρόνια εκλεγόταν πρωθυπουργός της Τουρκίας ο Ταγίπ Ερντογάν, πολλοί πίστεψαν ότι με τις ηγετικές του ικανότητες, τη λαοφιλία και τις ιδέες του και παρά τον ισλαμικό χαρακτήρα της πολιτικής του κίνησης, θα κατάφερνε να ανατρέψει τις δομές και τις αντιλήψεις του βαθέως κράτους και να ανοίξει τον δρόμο για τον εκδημοκρατισμό και την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας.

Στην Ελλάδα, επίσης, πολλοί πίστεψαν, και ακόμη πιστεύουν, ότι ο Ερντογάν εννοεί αυτά που λέει σε ότι αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και πως το στρατοκρατικό σύστημα της Τουρκίας θα ακολουθούσε τις οδηγίες του και θα απέφευγε κάθε τι που θα μπορούσε να υπονομεύσει την ελληνοτουρκική προσέγγιση.

Αβραμόπουλος: Εθνικό σύμφωνο για τη νέα Ελλάδα!


Θεμελιώνοντας μια καινούργια συνταγματική,
θεσμική και πολιτική αρχιτεκτονική


Του Δημήτρη Αβραμόπουλου

Οι όγδοες ευρωεκλογές διεξάγονται κάτω από συνθήκες κρίσης που άλλαξαν για τους λαούς και τους πολίτες την αντίληψη και το νόημα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. 
Τρία είναι τα ζητήματα, καθαρά ευρωπαϊκά, που ζητούν άμεση απάντηση: 
Πρώτον, πόσο μπορεί να αντέξει στην κρίση το κοινό μας νόμισμα, χωρίς πραγματική οικονομική και νομισματική ένωση; 
Δεύτερον, πώς μπορεί να αντέξει μια οικονομική ένωση χωρίς πολιτική ένωση; 
Τρίτον, πώς μπορεί να υπάρξει πολιτική ένωση χωρίς κοινή εξωτερική πολιτική και πολιτική άμυνας και ασφάλειας;

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: Καλαγιά, Σαρρή και Βοϊδονικόλας πρώτοι στον Πειραιά

Αναλυτικά οι πίνακες με την κατανομή των σταυρών


Πασχαλιά Καλαγιά και Γιώργος Βοϊδονικόλας είναι οι ρυθμιστές
των εξελίξεων στην παράταξη "Μας ενώνει ο Πειραιάς"
Νέες ισορροπίες διαμορφώνονται στην παράταξη «Μας ενώνει ο Πειραιάς» του κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης σταυρών για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Ο συνδυασμός του απερχόμενου δημάρχου Πειραιά μετρά δυνάμεις και παίρνει θέση για το νέο δημοτικό συμβούλιο που αρθμεί 47 μέλη. Η γενική άποψη είναι ότι δεν τηρήθηκαν οι βασικές γραμμές και οι κατευθύνσεις που δόθηκαν από το «διευθυντήριο» της παράταξης, εκτιμούν οι πολιτικοί παρατηρητές. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κ.κ. Πασχαλιά Καλαγιά, Γιώργος Βοϊδονικόλας και λιγότερο ο κ. Παναγιώτης Ρέππας επιβραβεύθηκαν για τον κόπο και την εργασία τους σε ό,τι ανέλαβαν από τον πειραϊκό λαό.

Βαρόμετρο: Όχι σε πρόωρες κάλπες λένε οι πολίτες!

Έρευνα Metron Analysis για τις ευρωεκλογές

Την ώρα που τα κομματικά επιτελεία βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τις ευρωεκλογές και το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, θέτοντας διλήμματα για την επόμενη ημέρα σχετικά με την κυβερνητική σταθερότητα, οι πολίτες έχουν διαφορετική άποψη.

Η πλειοψηφία δεν διαβλέπει κρίση ανάλογα με το αποτέλεσμα της κάλπης και είναι κάθετα αντίθετη με τη διενέργεια πρόωρων εκλογών.

Στο βαρόμετρο της Metron Analysis, που διεξάγεται καθημερινά για λογαριασμό του ΑΝΤ1, μόλις το 31% των ερωτηθέντων διαβλέπει πολιτική κρίση ανάλογα με το αποτέλεσμα των εκλογών. Αντίθετα, το 61% θεωρεί ότι η ετυμηγορία της κάλπης δεν μπορεί να διασαλεύσει την κυβερνητική σταθερότητα.

Ποιος πολιτικός πρότεινε στον Σόιμπλε αποπομπή της χώρας από την ευρωζώνη (VIDEO)

Φωτογράφισε συγκεκριμένο πολιτικό που ήθελε
την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη


Νέους τριγμούς προκαλεί σε συγκεκριμένη πολιτική παράταξη η αποκάλυψη που έκανε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ερωτηθείς σχετικώς με τις πρόσφατες αποκαλύψεις των Financial Times.

Ο κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αποκάλυψε ότι Έλληνας πολιτικός πρότεινε να φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη και πρόσθεσε πως αυτό ήταν μέρος κυβερνητικού σχεδίου!
Βλακεία ή προδοσία; Ο ιστορικός του μέλλοντος θα το αποδείξει αλλά έως τότε ας δούμε τι λένε οι πληροφορίες.

Μιχαλολιάκος σε Μώραλη: «Είμαι γιος αγρότη κι όχι ΠΑΣΟΚου υπουργού»

Γιατί ο δήμαρχος Πειραιώς ζήτησε
την παρέμβαση του πρωθυπουργού

Νέα σφοδρή επίθεση στο συνδυασμό Μώραλη - Μαρινάκη εξαπέλυσε μέσω του «Σκάι» ο δήμαρχος Πειραιώς κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Όπως ανέφερε, ο Πειραιάς χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ως πείραμα για την είσοδο του Μπερλουσκονισμού.

Λεύκα: Στη φάκα της ΕΛ.ΑΣ. ο «ποντικός» που… έγδυνε τραίνα


Τον έπιασαν τυχαία οι αστυνομικοί
ύστερα από ειδοποίηση επιβάτη!

 

Συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 30χρονος άνδρας που είχε καταφέρει να μπαίνει ανενόχλητος στο εργοστάσιο του ΟΣΕ, στη Λεύκα της Παλιάς Κοκκινιάς, και να «γδύνει» από τραίνα της πρώην μετρικής γραμμής ο,τιδήποτε μπορούσε να μεταπωλήσει σε παλιατζήδες!


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έμπαινε στα βαγόνια του ΟΣΕ και αποσπούσε καθετί αλουμινένιο, όπως τασάκια ή βέργες, τα οποία έβγαζε ανενόχλητος χωρίς να τον ρωτά κανένας απ’ όσους υποτίθεται πως ευθύνονται για τη φύλαξη του χώρου! 

Από το Mega ο Μαρινάκης απάντησε στον Μιχαλολιάκο (VIDEO)


Υποστήριξε ότι δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή
ενώ χαρακτήρισε «τίμιο κι εργατικό παιδί» τον Γ. Μώραλη
που μπορεί να γίνει δήμαρχος αντί εκείνου

Απάντηση στις αιτιάσεις που διατυπώνει ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Βαγγέλης Μαρινάκης, υποστηρίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει η κεντρική πολιτική σκηνή και ότι μοναδικό του κίνητρο είναι η αγάπη του για την πόλη του Πειραιά.

Ο κ. Μαρινάκης εμφανίστηκε το πρωί στο “Mega” και ζήτησε να γίνει σεβαστή η βούληση του πειραϊκού λαού. Δήλωσε πως ο κ. Μιχαλολιάκος διαψεύδεται επίσημα από τις αστυνομικές αρχές αλλά και από τον νομικό του σύμβουλο και την Εκκλησία του Πειραιά.

Αβραμόπουλος: Να απαλλαγεί το Στράτευμα από την ρετσινιά της δικτατορίας (ΦΩΤΟ VIDEO)


Συγκίνηση και πικρές αλήθειες στην εκδήλωση για το Κίνημα του Ναυτικού, που έγινε πριν από 41 χρόνια, τον Μάιο του 1973

Η πολιτική ηγεσία της χώρας, όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν υποχρέωση να απαλλάξουν τις Ένοπλες Δυνάμεις από την ευθύνη της δικτατορίας του 1967, επισήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, στον χαιρετισμό του κατά την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Τροκαντερό, της συμπλήρωσης 41 ετών από το κίνημα του Ναυτικού και την ανταρσία του αντιτορπιλικού «Βέλος».

"Ευρωζώνη Terminator" και ο Τσίπρας σε... άσπρα συννεφάκια!


Το ύπουλο, σαδιστικό, γερμανικής έμπνευσης κατασκεύασμα που λέγεται ευρωζώνη δεν καταστρέφει μόνο ανθρώπινες ζωές: Καταστρέφει και πολιτικούς και κόμματα.


Το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της αθλιότητας. Και όσο πλησιάζουν οι ευρωεκλογές-δημοψήφισμα,  κατά τις οποίες όπως όλοι διαισθάνονται ο λαός θα γεμίσει τις κάλπες με την οργή του, η οσμή αποσύνθεσης γίνεται όλο και πιο έντονη.

- Ο πρωθυπουργός συμπεριφέρεται ως εξωγήινος. Τα κέρματα που πέφτουν από τα τσουβάλια των κλοπιμαίων τα μοιράζει στα θύματα της μαζικής ληστείας και επιζητεί χειροκρότημα. Περιοδεύει στην Ελλάδα(;) και διαπιστώνει κοσμογονία έργων! Με την ύφεση να σπάει παγκόσμια ρεκόρ, τις επιχειρήσεις να κλείνουν η μία μετά την άλλη, κάποιες άλλες να φεύγουν στο εξωτερικό και κανείς επενδυτής να μην σκάει μύτη, παρά το γεγονός ότι κινεζοποίησε τους μισθούς «για να γίνουμε ανταγωνιστικοί», τάζει θέσεις εργασίας σε 5-6 χρόνια (για όποιον ζήσει μέχρι τότε…)

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΣΟΚ από Luben: Γιατί ο Γ. Μώραλης θα βγει δήμαρχος Πειραιά με ποσοστό τουλάχιστον 300%!


Νούμερο ένα στις μηχανές αναζήτησης για τον Πειραιά είναι το παρακάτω κείμενο από την ιστοσελίδα "Luben" σχετικά με τις εξελίξεις στην πόλη μας. Το αναδημοσιεύουμε ύστερα από παράκληση αναγνωστών και φίλων της ομάδας μας στο "Facebook":

«Πειραιάς! Το μέρος απ' όπου ξεκινάει η «Ρομίλντα», όπου οικοδόμοι χορεύουν πάνω σε σκαλωσιές παρέα με το Δημήτρη Παπαμιχαήλ και το οποίο πριν λίγες μέρες έφτασε ένα βήμα από το να γεννήσει τον βαλκάνιο Μπερλουσκόνι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά από ομάδα και μίντια σκέφτηκε να αποκτήσει και πολιτική εξουσία, κάνοντας τελευταία στιγμή πίσω και στέλνοντας τον αυτοφωράκια του.

Νέοι γρίφοι στην κόντρα Μιχαλολιάκου – Μώραλη

Του Λουκιανού Κάλλιμπαν

Κορυφώνονται οι προεκλογικές εκστρατείες των δύο τελικών διεκδικητών για τον δήμο Πειραιά, του Γιάννη Μώραλη και του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών, την Κυριακή 25 Μαΐου.
Πόλωση με διαστάσεις προσωπικού χαρακτήρα
ανάμεσα σε Μιχαλολιάκο και Μώραλη.
Ωστόσο στο παρασκήνιο καταγράφηκαν σήμερα γεγονότα που χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής:

1) Με συνέντευξη στο «Βήμα FM» ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι ψηφοφόροι της «Χρυσής Αυγής» πήραν γραμμή να στηρίξουν τον κ. Μώραλη.

2) Για πρώτη φορά ύστερα από χρόνια ο πρώην δήμαρχος κ. Στέλιος Λογοθέτης απάντησε σε αιτιάσεις ότι βρέθηκε στο προεκλογικό περίπτερο του κ. Μώραλη με δημόσια δήλωση.

3) Επιμένει ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του ο καθηγητής κ. Κ. Ζουράρις με εξώδικο προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Διαβεβαιώσεις Μιχαλολιάκου στους λιμενεργάτες (VIDEO)

Τάχθηκε υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα του λιμανιού 


«Πάντα θα υποστηρίζω τον δημόσιο χαρακτήρα που οφείλει και πρέπει να έχει το λιμάνι. Όταν δίνεις μια μάχη με πειστικά επιχειρήματα, στο τέλος εξέρχεσαι νικητής» τόνισε  ο δήμαρχος Πειραιώς κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος σε συνάντηση που είχε με εργαζόμενους στο λιμάνι και το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος.

Τι ζήτησε ο Μώραλης από Σαμαρά και Βενιζέλο

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» απευθύνθηκε στους πολιτικούς αρχηγούς και επισκέφθηκε το Χατζηκυριάκειο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Δρίτσας: Γυρίζω την πλάτη μου σε Μιχαλολιάκο και Μώραλη

Διαβάστε τις κατηγορίες που διατυπώνει
ο Θοδωρής Δρίτσας εναντίον των δύο μονομάχων


Ο συνδυασμός «Λιμάνι της Αγωνίας» με επικεφαλής τον Θ. Δρίτσα, σε ανακοίνωσή του και έπειτα από απόφαση-ψήφισμα συνέλευσης ενόψει του δεύτερου γύρου, αναφέρει προς τους πολίτες του Πειραιά, ότι θα «αγωνιστεί ως υπεύθυνη και δυναμική αντιπολίτευση υπηρετώντας την κοινωνία του Πειραιά» τονίζοντας ενόψει του δεύτερου γύρου ότι «καμιά από τις δύο αδιέξοδες επικίνδυνες και καταστροφικές πολιτικές επιλογές δεν μπορεί να στηρίξει».

«Είναι αυτονόητο ότι η τελική επιλογή είναι δική σας. Δεν χρειάζεται να σας υποδείξουμε τι θα πράξετε. Σας εμπιστευόμαστε» προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: Ποιοι είναι οι "8" που υπερψηφίστηκαν

Αυτοί είναι οι κορυφαίοι των μεγαλύτερων συνδυασμών


Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των οκτώ υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Πειραιά που απέσπασαν τις περισσότερες ψήφους στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών και τα δημοσιεύουμε.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

TVXS: Πώς εξαγοράζεται μια πόλη, ο Πειραιάς

Μια μαρτυρία του TVXS που συζητείται έντονα
στον Πειραιά
 και αναφέρεται στην υποψηφιότητα Μώραλη



Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση της ιστοσελίδας της “TVXS” που αναφέρεται στα τεκταινόμενα τα οποία καταγράφονται στον Πειραιά και στις προσπάθειες για την επικράτηση στις δημοτικές εκλογές.

Το κείμενο στην ιστοσελίδα “TVXS” του γνωστού δημοσιογράφου κ. Στέλιου Κούλογλου πρέπει να διαβαστεί προσεκτικά και να τύχει της σοβαρότητας που της αρμόζει.

Γράφει επί λέξει:

Πειραιάς: Έρευνα για τις καταγγελίες Μιχαλολιάκου (VIDEO)


Ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Μας ενώνει ο Πειραιάς» Βασ. Μιχαλολιάκος και ο υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» Γ. Μώραλης θα αναμετρηθούν εκ νέου την Κυριακή


Πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας ομάδας της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με οργανωμένους οπαδούς και τη διοίκηση του Ολυμπιακού, συμμετείχε, σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ., στην ομάδα ατόμων που επιτέθηκε φραστικά, απόγευμα Κυριακής, σε εκλογικούς αντιπροσώπους και στον υποψήφιο δήμαρχο με τον συνδυασμό «Μας ενώνει ο Πειραιάς» Βασ. Μιχαλολιάκο, σε εκλογικό κέντρο του Πειραιά.



Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή», από τα έγγραφα - αναφορές αρμοδίων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πειραιά, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τις καταγγελίες του κ. Μιχαλολιάκου και του έτερου υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Θ. Δρίτσα

Το συγκεκριμένο λεκτικό επεισόδιο, που σημειώθηκε στις 6 μ.μ. της Κυριακής στο εκλογικό κέντρο της οδού Τζαβέλλα στην Καστέλλα, μεταξύ υποστηρικτών των συνδυασμών «Πειραιάς Νικητής» του κ. Γ. Μώραλη και «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» του κ. Μιχαλολιάκου είναι το μόνο από τα καταγγελλόμενα περιστατικά που έχει επισήμως καταγραφεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε προσεκτικά τα δύο διαφορετικά video: