Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Βουλευτές Ν.Δ.: «Ο Χατζησωκράτης μπέρδεψε τη βούρτσα»


Αντιδράσεις προκάλεσε η ραδιοφωνική συνέντευξη του στελέχους της ΔΗΜΑΡ από το Αγρίνιο, κ. Δημήτρη Χατζησωκράτη



Πολιτική ανάλυση χωρίς επιχειρήματα έκανε το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης μιλώντας σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό σχετικώς με το εγχείρημα της «Ελιάς» και τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους έχει εκφράσει την αντίθεσή του ο πρόεδρος του κόμματος κ. Φώτης Κουβέλης.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ο Κυριάκος, η Φώφη και η μυστήρια κρίση στις σχέσεις τους...


 Ο Κυριάκος έμαθε ότι έχει κόντρα με τη Φώφη από την τηλεόραση

Χωρίς περιττά σχόλια...
Από την τηλεόραση έμαθε, σύμφωνα με παραπολιτικό δημοσίευμα καθημερινής πολιτικής εφημερίδας, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης  Κυριάκος Μητσοτάκης ότι έχει κόντρα με την αναπληρώτρια υπουργό Άμυνας Φώφη Γεννηματά για την υπόθεση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων. 

Για να αποκατασταθεί η αλήθεια λοιπόν, η κ. Γεννηματά επιμένει ότι όσοι φύγουν από τα Αμυντικά Συστήματα θα φύγουν με εθελούσια. 

Παραφωνίες από τα πολιτικά… τροπάρια του Σκανδαλίδη



Το «πολύ Κύριε ελέησον» κουράζει τα παπαγαλάκια που ονειρεύονται νέες πολιτικές περιπέτειες,
σχολιάζουν στη Χαριλάου Τρικούπη… 



Παρότι είναι ιεροψάλτης και του αρέσει να τα λέει όλα σε ήχο πλάγιο, ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης ολισθαίνει το τελευταίο διάστημα σε κακόηχες πολιτικές παραφωνίες, πάντα στο ίδιο… «τροπάριο».

Σε συνέντευξη που έδωσε ο πρώην υπουργός και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ προς το ΑΠΕ – ΜΠΕ άρχισε να λέει ότι η κυβερνητική συνεργασία του κόμματος από το οποίο προέρχεται με τη Νέα Δημοκρατία «έχει ημερομηνία λήξεως» κι αυτή η ημερομηνία θα είναι η ίδια μ’ αυτήν που θα διεξαχθούν οι επόμενες εθνικές εκλογές. 

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Τι είπε ο Σαρκοζί για τον κ. Malaka στον Αβραμόπουλο


Σχόλια προκάλεσε στη Βουλή η αναφορά για το όνομα του Νοτιοαφρικανού υποστράτηγου που συνοδεύει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας

 

Πολλά ακούστηκαν σήμερα στο εντευκτήριο της Βουλής από «γαλάζιους» βουλευτές που έκαναν πλάκα στους «πράσινους» πολιτικούς συγκατοίκους τους στην πολυκατοικία της συγκυβέρνησης, όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία που δείχνει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο με τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας κ. Νικολά Σαρκοζί.

Η Ντόρα τον έβαλε στη θέση του…



Η πρώην υπουργός ανέλαβε τη σύνταξη έκθεσης για τις αθλιότητες των μουσουλμάνων εναντίον των Χριστιανών, ιδιαιτέρως στη Συρία. 



Στην κ. Ντόρα Μπακογιάννη ανέθεσε με ομόφωνη απόφασή του το Συμβούλιο της Ευρώπης τη σύνταξη έκθεσης για τη βία σε βάρος των χριστιανικών μειονοτήτων στον μουσουλμανικό κόσμο και ιδιαίτερα στη Συρία.

Η βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας είχε πάρει πρωτοβουλία για τις διώξεις που υφίστανται χριστιανοί σε διάφορες περιοχές και γενικότερα για τις ταραχές σε ολόκληρο τον αραβικό κόσμο που απειλούν με αφανισμό το χριστιανισμό.

«Παρασκευή και 13» το ραντεβού των… γιγάντων

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υποδέχεται 
τον Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα
 



Τρέμουν στην ιδέα ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και οσονούπω προεδρεύων της Ε.Ε., ο μεγαλειώδης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος θα συναντηθεί με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, «μεγάλο στοχαστή» του νεοθωμανισμού, υπέρτατο προστάτη των απανταχού μουσουλμάνων και χαλίφη στη θέση του σουλτάνου Ερντογάν, τον κ. Αχμέτ Νταβούτογλου. Αυτά τα δύο ιερά «τέρατα» της διεθνούς διπλωματίας θα συναντηθούν την Παρασκευή. 

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί πήγε ο Καραμανλής στην Αραβαντινού

Ένα παραπολιτικό έδωσε αφορμή να γραφτούν νέα σενάρια για το δείπνο Καραμανλή – Μπακογιάννη με την παρουσία Μητσοτάκη



Με μερικές ώρες καθυστέρηση πληροφορήθηκαν ορισμένα «θεσμικά» ΜΜΕ την πληροφορία που μεταφέθηκε από καθημερινή εφημερίδα στα παραπολιτικά της Παρασκευής ότι ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής δείπνησε με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη στο οίκημα της οδού Αραβαντινού στην Αθήνα, με την παρουσία του Επίτιμου προέδρου της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Το αίνιγμα με τον Στουρνάρα και τον Καραμανλή

Η αλήθεια πίσω από τις φήμες για τον ΔΟΛ 


Επειδή ορισμένοι επιμένουν να αποδίδουν τουλάχιστον στον κ. Κ. Καραμανλή θυμό έναντι του κ. Γ. Στουρνάρα, έγκυρες πηγές επαναλαμβάνουν ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή διαρροή προς τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τον ΔΟΛ σχετικώς με την υποτιθέμενη ενόχληση του πρώην πρωθυπουργού έναντι του υπουργού Οικονομικών, για την οποία μάλιστα έγινε «Β’ Έκδοση» προκειμένου να διαμορφωθεί έντονο κλίμα πιέσεων.

Ο κ. Καραμανλής δεν έχει επικοινωνία με την διοίκηση του συγκεκριμένου συγκροτήματος εδώ και πολλά χρόνια, δεν έχει κρύψει τις παρατηρήσεις του για την ακολουθούμενη πολιτική αλλά όπως δεν έχει υποδείξει σε οποιαδήποτε άλλο πώς θα ασκήσει τα καθήκοντά του έτσι πράττει και τώρα σχετικά με τον «τσάρο». 

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΔΩΝΙΣ: Απέλυσε ακόμα και γιατρούς που δεν απεργούσαν!

Τριτοκοσμικά σκηνικά στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ.!


Στο πυρ το εξώτερον επιχειρεί να στείλει τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ αλλά και όσους είχαν απομείνει από το πρώην ΙΚΑ ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με καταγγελία που δέχθηκε το «907» στη συνεδρίαση του Τομέα Υγείας της Ν.Δ. που έγινε χθες το βράδυ ακούστηκαν πρωτοφανή πράγματα.

Η συνεδρίαση έγινε στα γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού και αποτελεί τη συνέχεια προηγούμενης προγραμματισμένης ενημέρωσης από την οποία απείχαν οι βουλευτές της Ν.Δ. Στην αίθουσα δίπλα στο γραφείο του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού εμφανίσθηκε ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης και με το γνωστό ύφος του επεχείρησε να πείσει πως όλα καλώς τα καμώνει. Τότε άρχισαν να παίρνουν «φωτιά» ορισμένοι.